Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility

Φυγοκεντρικές πολυβάθμιες αντλίες επιφανείας

Οι φυγοκεντρικές πολυβάθμιες αντλίες επιφανείας (multistage horizontal centrifugal pumps) κατασκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στο εργοστάσιό μας στην Θεσσαλονίκη με την πιο σύγχρονη και μελετημένη σχεδίαση παρέχοντας ορθές και αποτελεσματικές λύσεις στον τομέα της ύδρευσης και άρδευσης, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές νόρμες, κατά DIN24255, ακολουθώντας πιστά τις προκαθορισμένες διεργασίες παραγωγής όπως αυτές αναλυτικά περιγράφονται στο εγχειρίδιο διασφάλισης ποιότητας κατά ISO9001. Μ΄ αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε σταθερή αλλά και υψηλή ποιότητα κατασκευής τελικού προϊόντος.

Χρησιμοποιούνται για την υδροδότηση κτιρίων όπως:δημόσια ή ιδιωτικά κτίρια, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, πλοία, εργοστάσια, σχολεία ή σε αγροτικές εφαρμογές αρδεύσεως.

Η κάθε φυγοκεντρική πολυβάθμια αντλία επιφανείας πριν από την παράδοσή της έχει υποστεί επιτυχείς δοκιμές τόσο στις διάφορες φάσεις της παραγωγής της όσο και σαν έτοιμο τελικό προϊόν. Συνοδεύεται με τα αντίστοιχα πιστοποιητικά ελέγχου και δοκιμών, δήλωση συμμόρφωσης με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα CE και αντίστοιχη σήμανση, αντίγραφο πιστοποιητικού διασφάλισης ποιότητας κατά ISO9001, υπεύθυνη δήλωση της εταιρίας μας ότι έχει την δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης σε SERVISE και κάλυψης σε ανταλλακτικά για μία τουλάχιστον δεκαετία, βιβλίο οδηγιών λειτουργίας και συντήρησης και λοιπά τεχνικά εγχειρίδια.